Diskuzní fórum, poradna
![]() |
| ![]() |

Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
odstranění blízkých "duplicit" |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Koluch ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.dub.2012 Lokalita: ČR (OS) Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 25.bře.2020 v 11:21 |
Dobrý den,
prosím Vás, potřebuji odstranit duplicity, které nejsou však duplicitně nad sebou, ale vedle sebe. Např. mám ve výkrese 2x ve stejné hladině ve stejné barvě i velikosti 2 texty, které jsou od sebe vzdáleny 2 jednotky. Mám takovýchto dvojic stovky a jedno číslo z těchto dvojic potřebuji odstranit. Zkusil jsem ODSTRAŇPŘESAHY s tolerancí 3 jednotek, ale nezabralo to. Nevíte, jak takovou duplicitu odstranit? Děkuji moc. Lukáš
|
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 1534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pohrajte si s nastavením přesnosti OVERKILL. Klidně 10/50/100....
Zkoušel jsem zkopírovat 2 texty 5 jednotek od sebe... 30 to nevzalo, 50 už jo.
|
|
![]() |
|
Koluch ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.dub.2012 Lokalita: ČR (OS) Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jo tak už jsem to zkusil, pohrát si s tolerancí, a zajímavé je, že 50 mi to nevzdalo, ale 10 jo. Zajímavé
Děkuji moc. LK
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,092 sekund.