Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Visual LISP - dialog boxes |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
kuk31 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 03.zář.2016 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCAD 2020, Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 25.bře.2020 v 20:25 |
chtěl bych poprosit o radu, jsem začátečník (v LISPu pracuji asi týden), vytvořil jsem si dialogové okno, kde mám na výběr dvě tlačítka. Ve zkratce, potřeboval bych abych se po stisknutí tlačítek prokliknul do nového dialogového okna (to staré se zavře), ve kterém pak budu pracovat dál dle potřeby.
Domnívám se, že se bude jednat asi o nějaký action_tile, nevím ale jak to propojit aby se mi staré okno zavřelo a hlavně abych se přepnul do nového.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.