Diskuzní fórum, poradna
![]() |
| ![]() |

Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Šablona |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
RomanCZE ![]() Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 29.bře.2020 Lokalita: ČR (HK) Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 31.bře.2020 v 14:22 |
Dobrý den,
jak prosím nastavím šablonu hladin tak, aby se mi automaticky zadala, když založím nový výkres? Děkuji moc. ![]() |
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20 Stav: Offline Bodů: 1046 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2019, RVT 18, 20 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
RomanCZE ![]() Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 29.bře.2020 Lokalita: ČR (HK) Stav: Offline Bodů: 13 |
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20 Stav: Offline Bodů: 1046 |
Ano, můžete se zeptat :-)... v Nastavení (_OPTIONS) ... první záložka
|
|
JASponza
|
![]() |
|
Děkují.
|
|
![]() |
|
Mohl bych se ještě zeptat... Lze nastavit tak, aby když uložím šablonu, aby se mi po každé, když otevřu nový výkres. Objevily ty bloky, které jsem si uložil do šablony. Nebo takhle. Lze v šabloně uložit i bloky, a jak prosím? Děkuji
|
|
![]() |
|
Už v pořádku, našel jsem to :D
![]() |
|
![]() |
|
👍
|
|
JASponza
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.