Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2639 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nastavení hladin referencí

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
blumfeld778 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.lis.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace blumfeld778 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nastavení hladin referencí
    Zasláno: 24.dub.2020 v 17:05
dík moc
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2021
Stav: Offline
Bodů: 270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2020 v 14:47
Vy výkrese by jste měl mít nastavenou proměnou VISRETAIN na 1, pak si výkres bude pamatovat přepsané vlastnosti hladin externích referencí.
https://help.autodesk.com/view/ACDLT/2015/CSY/?guid=GUID-897B1672-4E09-42E0-B857-A9D1F96ED671
Zpět nahoru
blumfeld778 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.lis.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace blumfeld778 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2020 v 11:15
dík za tip, bohužel se tam nedostanu, supr fórum
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19360
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2020 v 10:33
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
blumfeld778 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.lis.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace blumfeld778 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2020 v 10:30
Nastavím si vlastnosti hladin referencí (barevnost, tl. čáry...) uložím a po znovuotevření souboru si cad nastavení nepamatuje / AutoCAD 2015.

Tuší někdo čím to? Dík
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1154:Moje změny stavu hladin se neuloží - při příštím otevření výkresu mám opět nezměněný stav.
Tip 7571:Snadný ztlumený tisk xref objektů.
Tip 7312:Rychlý výběr všech objektů v dané hladině nebo všech bloků ABC.
Tip 10573:Čtyři metody rozložení bloku v AutoCADu.
Tip 11540:Změna hladiny do které jsou vkládány xrefy.
Tip 8858:Přesun všech bloků obsahujících určitou hladinu do této hladiny.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.