Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2698 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Diesel makro na přepínání hladin

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
karel.m Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.pro.2012
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 51
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karel.m Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Diesel makro na přepínání hladin
    Zasláno: 29.dub.2020 v 20:40
^C^C(command"_-layer" "p" "0" "") _line
takto mi to funguje vložené pře funkci
^C^C(command"_-layer" "p" "KOTY" "b" "7" "KOTY" "L" "0.10"  "KOTY" "") _dimlinear
tento řetězec přepne - v případě absence vytvoří danou haldinu
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1503
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2020 v 16:37
^c^c_.clayer;"moje hladina"
^c^c_.-layer;_t;"moje hladina";_m;"moje hladina";;
^c^c_.-layer;_s;"moje hladina";; 

Uvozovky potřebujete jen když hladina obsahuje mezeru... ale neškodí.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19360
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2020 v 10:31
Ty uvozovky jsou tam asi nadbytečné. Je třeba zadat přesně ty znaky, které byste zadával při interaktivním použití daného příkazu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
CadKarel Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.dub.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD LT 2020
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace CadKarel Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2020 v 09:44
Používám AutoCAD LT 2020
Chtěl bych přepínat aktivní hladiny klávesovou zkratkou. 

Zatím jsem neúspěšně postupoval pokusy: 
^C^C _.CLAYER;"mojehladina"; ;
nebo 
^C^C _.LAYER_SET;"mojehladina"; ;

Většinou zkratka funguje jen jednou poté hází hlášku: 
*Neplatné* Nelze nastavit proměnnou CLAYER na takovou hodnotu.

Díky
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6068:Existuje omezení délky pro menu a Diesel makra AutoCADu?
Tip 8975:VIPAutomatické přepínání tiskárny podle formátu výkresu - iLogic.
Tip 2126:VIPJak vkládat "mechanical" objekty vždy do aktuální hladiny?
Tip 620:Jak napsat text do oblouku v AutoCADu LT?
Tip 6499:Zrychlení přepínání výkresů v AutoCADu 2009 a 2010.
Tip 7952:Přepínání modelového/výkresového prostoru klávesovou zkratkou.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.