Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2469 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

potiahnutie 3D telesa texturou ortomapy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lukiki Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 17.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil3D 2019
Stav: Offline
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukiki Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: potiahnutie 3D telesa texturou ortomapy
    Zasláno: 21.kvě.2020 v 21:16
Dobry den, chcem sa opytat, ci je mozne potiahnut 3D teleso exportovane z Civil povrchu texturou ortofotomapy tak ako je mozne potiahnut texturou civil povrch,ked to je vsetko v suradniciach. 

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19095
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.kvě.2020 v 07:31
Ano - viz např. starší tip (jen přímo z Google Earth už to asi nepůjde):
nebo v Plex.Earth
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1592
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.kvě.2020 v 08:21
Dobrý den,
možná napište, co by měl být výsledek. Nebo kde byste chtěl to těleso s texturou použít.
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
lukiki Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 17.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil3D 2019
Stav: Offline
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukiki Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.kvě.2020 v 10:18
Aby som upresnil moj dotaz.  DTM ako aj ortofotomapu mam, takze povrch v Civile si potiahnut viem touto texturou. Ale poziadavka je, aby som povrch exportoval na 3D teleso a toto teleso ci viem potiahnut snimkou ortofotomapy. Potrebujem to poslat cloveku, ktory ma len "holy" Autocad, teda nevie pracovat s civil entitami. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10147:VIPJak exportovat model z Revitu do formátu .DAE?
Tip 6584:Klopení pláně zemního tělesa v AutoCAD Civil 3D.
Tip 5433:Jak vytvořit styl povrchu s texturou - obrázkem?
Tip 7951:Plastické průhledné "3D" materiály Inventoru.
Tip 4868:VIPZměna textury řezu v pohledu Inventoru.
Tip 8304:Jak v Inventoru rozvinout plechová tělesa z jiných CAD aplikací?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.