Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3269 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

INPUTLISTBOX

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 423
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: INPUTLISTBOX
    Zasláno: 12.čer.2020 v 13:57
Zdravím, 

je možné upravit oblast "Seznamu" aby byla širší? nebo se v tomto případě používá něco jiného než "inputlistbox?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 4903/INPUTLISTBOX.JPG

Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19357
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čer.2020 v 15:09
Myslím, že u tohoto prvku to nejde. Můžete ale použít Form s multi-value parametrem.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
janovskyjdk Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Prof. 2015
Stav: Offline
Bodů: 83
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace janovskyjdk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2020 v 08:29
Dobrý den,
od Inventoru 2017 už by to mělo být vylepšené.

"iLogic (not available in Inventor LT) iLogic Input Field Enhancement
The iLogic input field in the InputListBox dialog box now automatically resizes to fit the width of the longest input string. "

Ale pokud máte 2015 jako my, tak Cry.
Něco jsem řešil tak, že jsem použil InputBox, text byl seznam a vstup číslo ručně zadané. Ale ani InputBox někdy velikostí nestačil (stejně jako MessageBox).


Pavel
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1418
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2020 v 08:54
Nevím, od kdy se to dá použít, ale ve 2019 je možné velikost nastavit

Dim listItems = New String() {"A", "B", "C" }
Dim result = InputListBox("Prompt", listItems, listItems(0), Title := "Title", ListName := "List", Height :=300, Width :=600)
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 423
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2020 v 12:22
Děkuji ale ve 2015 to nefunguje.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.