Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4133 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Slučování při tisku

 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
Parek228 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.dub.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2020 LT, Revit 2020 LT
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Parek228 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 10:44
Jenom tedy nechápu, když to dělá takový problém a ještě k tomu většině lidí, proč s tím Autodesk něco neudělá? To je jako mít nástroj, který nefunguje zcela dobře (správně řečeno, dělá problémy).
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 11:26
Proč Autodesk? Adobe vymyslel specifikaci průhlednosti v PDF a Autodesk ji jen používá - tvrdí, že přesně podle té specifikace. Vzniklé PDF se zobrazí správně, jen není aplikací Acrobat správně interpretováno pro tisk. Přímé tisky z AutoCADu i tisky přes jiné formáty také fungují správně.

"Zvenku" to vypadá na dvě možná řešení: 1) Adobe opraví Acrobat aby tu "live transparency" interpretoval správně, nebo 2) Autodesk přestane používat specifikaci Adobe a PDF s průhledností bude vytvářet oklikou, méně efektivně.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 224
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2020 v 23:38
Zdravím,

vnesu Vám do diskuse trochu zmatek; nejsem odborník na tisk ani nedokážu posoudit, zda je chyba na straně Autodesku nebo Acrobatu, ale přesto, že tisknu v Civilu 2020 s průhledností v 99 % případů, tak s problémem "kousnutého" tisku z Acrobatu jsem se ještě nesetkal.

Naopak jsem kolikrát řešil opačnou situaci, kdy jsem nemohl nic vytisknout přímo z dwg a musel jsem jít přes tisk do pdf a pak teprve na plotr.

Chci tím jen říct, že chyba může být i jinde ...

J.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5002:Chybný tisk masky textu.
Tip 2262:Kde nastavit slučování čar (v R14 'Plot Merge')?
Tip 3463:VIPJak převést DWF soubor ze staršího formátu na novější nebo sloučit více DWF výkresů do jednoho?
Tip 4550:Vypnutí automatického slučování součástí se stejným číslem v kusovníku Inventoru 10.
Tip 4597:Mohu ve VIZ Render otevřít soubor .max?
Tip 330:Použití HP DesignJetů v AutoCADu 2000.


 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.