Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3684 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

REVIT 2020 - chyba při vkládání prvku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ClickCZ Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.čvc.2020
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Revit2011
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ClickCZ Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: REVIT 2020 - chyba při vkládání prvku
    Zasláno: 01.čvc.2020 v 19:10
Dobrý den, mám dotaz ohledně -  BIM KNIHOVNA 2020 - BEST venkovní architektura, zdící systémy a dopravní infrastruktura pro REVIT 

Známý mi dělá vizualizaci a při vkládání do programu REVIT 2020 u plotových prvků a opěrných zdí mu program spadne, ale když vloží například obrubníky atd.. tak to normálně funguje, nevíte kde by mohl být problém?
Děkuji za radu.
S pozdravem
Josef Černý.


Upravil ClickCZ - 01.čvc.2020 v 19:14
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3453
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čvc.2020 v 08:22
Nevím, ale co bych zkusil - vložit ty plotové prvky do prázdného modelu, pokud i tam to bude padat, tak je problém v rodině prvku. Pokud ne, tak může vytvořit plot jako externí referenci k domu, a pak to vše zvizualizovat dohromady.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čvc.2020 v 10:28
Obvyklý postup u tohoto typu problémů je zkontrolovat místo na disku, TEMP složku a zaktualizovat Revit na nejnovější hotfixy.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
sonicer Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 20.čvc.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit, Autocad, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 203
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sonicer Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čvc.2020 v 15:54
No a máte naistalovaný poslední service pack?

Sonicer - Revit master, plugin developer
BimRvt.cz
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 12208:Revit 2020 se mi nečekaně přepne do režimu prohlížeče.
Tip 12114:Chyba "Prvek je na obrazovce příliš malý" při posunu o malou vzdálenost.
Tip 11482:Jak nastavit vazby mezi výztužemi?
Tip 11478:Jak nastavit výchozí krytí výztuže pro načítané rodiny?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.