Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2208 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nejde export rozpisky pres ilogic

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rys-kt4 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor - PrDSU, Solid Edge
Stav: Offline
Bodů: 324
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nejde export rozpisky pres ilogic
    Zasláno: 04.čvc.2020 v 10:18
V podstatě to zde už bylo mnohokrát, pravidla jinak než jako externí, bezdůvodně, je vždy problém!
Oprava hromady takových souborů ještě možná al je, appkou"
Nutné ji ale dobře pochopit a vědět co dělám, je jinak super.
Pak už pouze ruční způsob jednotlivě.
JanB.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19357
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čvc.2020 v 07:29
Nahlásili jsme do továrny.

Na hromadné opravy pravidel bohužel nic jednoduchého není - a je to jeden z důvodů, proč nedávat pravidla dovnitř modelů.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1495
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2020 v 22:33
Máte pravdu, ale nehcapu proc to poslednihc 5 verzi fungovalo v pohodě a ted mě to nuti  prekopat stare projekty:( lze to to nějak hromadně ? pokud mam pravidla  v kazde sestavě?
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19357
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2020 v 12:24
Zkuste název souboru s příponou ".xls", ale nevím o žádné oficiální změně.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1495
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2020 v 12:10
Dobrý den 

mám ilogic na export rozpisky a dilců  a od verze 2021 mi prestal fungovat muzete mi prosim nekdo poradit kde je chyba či co se změnilo v inventoru?

Ilogic na export strukturovaného kusovniku
ThisBOM.Export("Strukturované", "kusovnik", kMicrosoftExcelFormat)
'kMicrosoftAccessFormat			= Microsoft Access
'kMicrosoftExcelFormat			= Microsoft Excel
'kdBASEIIIFormat				= dBASE III
'kdBASEIVFormat				= dBASE IV
'kTextFileTabDelimitedFormat		= Text File Tab Delimited
'kTextFileCommaDelimitedFormat		= Text File Comma Delimited
'kUnicodeTextFileTabDelimitedFormat	= Unicode Text File Tab Delimited
'kUnicodeTextFileCommaDelimitedFormat	= Unicode Text File Comma Delimited
ilogic na export jen dílců
ThisBOM.Export("Pouze součásti", "kusovnik-dílce", kMicrosoftExcelFormat)
'kMicrosoftAccessFormat			= Microsoft Access
'kMicrosoftExcelFormat			= Microsoft Excel
'kdBASEIIIFormat				= dBASE III
'kdBASEIVFormat				= dBASE IV
'kTextFileTabDelimitedFormat		= Text File Tab Delimited
'kTextFileCommaDelimitedFormat		= Text File Comma Delimited
'kUnicodeTextFileTabDelimitedFormat	= Unicode Text File Tab Delimited
'kUnicodeTextFileCommaDelimitedFormat	= Unicode Text File Comma Delimited

Děkuji za pomoc
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10288:VIPJak hromadně exportovat rozpisky z IDW/DWG souborů do XLS?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.