Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2286 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nejde export rozpisky pres ilogic

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1495
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nejde export rozpisky pres ilogic
    Zasláno: 03.čvc.2020 v 12:10
Dobrý den 

mám ilogic na export rozpisky a dilců  a od verze 2021 mi prestal fungovat muzete mi prosim nekdo poradit kde je chyba či co se změnilo v inventoru?

Ilogic na export strukturovaného kusovniku
ThisBOM.Export("Strukturované", "kusovnik", kMicrosoftExcelFormat)
'kMicrosoftAccessFormat			= Microsoft Access
'kMicrosoftExcelFormat			= Microsoft Excel
'kdBASEIIIFormat				= dBASE III
'kdBASEIVFormat				= dBASE IV
'kTextFileTabDelimitedFormat		= Text File Tab Delimited
'kTextFileCommaDelimitedFormat		= Text File Comma Delimited
'kUnicodeTextFileTabDelimitedFormat	= Unicode Text File Tab Delimited
'kUnicodeTextFileCommaDelimitedFormat	= Unicode Text File Comma Delimited
ilogic na export jen dílců
ThisBOM.Export("Pouze součásti", "kusovnik-dílce", kMicrosoftExcelFormat)
'kMicrosoftAccessFormat			= Microsoft Access
'kMicrosoftExcelFormat			= Microsoft Excel
'kdBASEIIIFormat				= dBASE III
'kdBASEIVFormat				= dBASE IV
'kTextFileTabDelimitedFormat		= Text File Tab Delimited
'kTextFileCommaDelimitedFormat		= Text File Comma Delimited
'kUnicodeTextFileTabDelimitedFormat	= Unicode Text File Tab Delimited
'kUnicodeTextFileCommaDelimitedFormat	= Unicode Text File Comma Delimited

Děkuji za pomoc
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19360
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2020 v 12:24
Zkuste název souboru s příponou ".xls", ale nevím o žádné oficiální změně.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1495
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2020 v 22:33
Máte pravdu, ale nehcapu proc to poslednihc 5 verzi fungovalo v pohodě a ted mě to nuti  prekopat stare projekty:( lze to to nějak hromadně ? pokud mam pravidla  v kazde sestavě?
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19360
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čvc.2020 v 07:29
Nahlásili jsme do továrny.

Na hromadné opravy pravidel bohužel nic jednoduchého není - a je to jeden z důvodů, proč nedávat pravidla dovnitř modelů.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor - PrDSU, Solid Edge
Stav: Offline
Bodů: 324
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čvc.2020 v 10:18
V podstatě to zde už bylo mnohokrát, pravidla jinak než jako externí, bezdůvodně, je vždy problém!
Oprava hromady takových souborů ještě možná al je, appkou"
Nutné ji ale dobře pochopit a vědět co dělám, je jinak super.
Pak už pouze ruční způsob jednotlivě.
JanB.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10288:VIPJak hromadně exportovat rozpisky z IDW/DWG souborů do XLS?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.