Diskuzní fórum, poradna
![]() |
| ![]() |

Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
hladiny - zjednodusenie |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
johny.alias ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.led.2020 Lokalita: ČR (LB) Používám: autocad Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 15.čvc.2020 v 16:25 |
ahoj
mam vo vykrese vela hladin ide to nejak nastavit aby napr stlacim "1" a naskocila mi hned vybrana hladina dakujem
|
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2020 Stav: Offline Bodů: 1523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nechá se udělat spousta věcí... ale nikdy se nic nestane slačením klávesy 1. Tu klávesu musíte taky uvolnit a případně zmáčkout enter. Taky záleží v jakém prostředí tuto akci provedete - zda-li uvnitr dialogu hladin, v drop-down menu, nebo ve výkresovém prostředí. Rovněž byste měl blíže rozepsat co znamená výraz "naskočí", zda-li ta hladina skáče na něco nebo někam. A poslední... "vybraná" hladina. "Vybraná" jak nebo kým? Případně dle jakých kritérií.
Ale možná byste mohl začít tím, že spustíte dialog _INPUTSEARCHOPTIONS, seznámíte se s tím, možná necháte zatržené jen hladiny a zkusíte si to jak to funguje. Mě to třeba docela vyhovovuje. Ale jak sem psal, záleží co má skákat kam.
Upravil johny - 15.čvc.2020 v 22:10 |
|
![]() |
|
johny.alias ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.led.2020 Lokalita: ČR (LB) Používám: autocad Stav: Offline Bodů: 66 |
no myslim to tak -
ked otvorim menu hladiny mam tam napr 20 hladin zacinajucih na "S" ale ja potrebujem rychlo naliknut "siet" a nie sa v tom prehrabavat napr vytvorit nejake zvlast meni kde budu len hladiny ktore stale pouzivam |
|
![]() |
|
Kosík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: ACA 2017 + DT+, Revit 2017 Stav: Offline Bodů: 511 |
Přeji příjemný den nevím, co je za problém udělat si filtr hladin. Jsou to jenom tři kliky pravým tlačítkem myši a je po problémech. Jak jinak se vyznat ve výkresech, kde jsou stovky hladin. Jan Kosík
|
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2020 Stav: Offline Bodů: 1523 |
S tím DropDown menu neuděláte vůbec nic. Vlastně před lety jsem měl ambici s tím něco udělat, tak jsem do AUGI Wishlistu přidal nápad, aby to bylo *easysearchable* podobně, jako tenkrát když začínaly ty indexované search funkce na desktopu. No o úspěchu mého pokusu se hovořit nedá...
Ale o pár let později ADKS výrazně vylepšil příkazový řádek (2013?), do kterého něco podobného implementoval. A ano, je to to, co jsem již popisoval v minulém příspěvku a vy zatím ignoroval.
|
|
![]() |
|
no problem vytvorit si filtr je jednoduche to je pravda
len sem o tom nevedel dakujem uz sem na to prisiel
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.