Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3080 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Sestavu nelze exportovat do FBX

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
DeadSmoke Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.čvc.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion 360; Inventor ; AutoCad; Blender
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace DeadSmoke Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sestavu nelze exportovat do FBX
    Zasláno: 17.čvc.2020 v 13:51
Dobrý den,
v programu Fusion 360 jsem vytvořil poměrně rozsáhlou sestavu, která obsahovala kromě velikého množství objektů vytvořeného v fs360 i jeden exportovaný ve formátu FBX, Fusion ho uložil jako Solid Mesh. Bohužel při pokusu o export celé sestavy do FBX přes cloud mi to vyhodí soubor, který je prázdný.
Neví si s tím někdo rady? Zkoušel jsem vymazat všechny objekty, které jsem nevytvořil přes fusion a pořád to nejde.
Moc děkuji všem za odpověď 

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19583
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2020 v 13:47
Pro konkrétní příčinu by bylo potřeba prozkoumat onu sestavu, ale mělo by pomoci vyexportovat vše do nějakého neutrálního formátu, např. IGES, ten pak načíst zpět do Fusion 360 a teprve to pak exportovat do FBX.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
DeadSmoke Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.čvc.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion 360; Inventor ; AutoCad; Blender
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace DeadSmoke Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2020 v 15:07
Snažil jsem se nahrát tu sestavu na A360 a poté jí stáhnout v FXB, ale ani toto nefungovalo.
Myslíte, že by mohl být problém, že jsem pracoval s komponentem ve formátu FBX

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19583
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2020 v 08:16
Onen navržený postup nepomohl?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
DeadSmoke Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.čvc.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion 360; Inventor ; AutoCad; Blender
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace DeadSmoke Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2020 v 10:25
Bohužel ne, nešlo to exportovat do žádného jiného formátu než fusion 360, nakonec jsem to musel sestavit znovu v jiném programu.
Moc děkuji za vaší pomoc.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19583
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2020 v 18:37
Pokud to nejsou důvěrná data, pošlete prosím odkaz ke sdílení (třeba jen soukromou zprávou).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
DeadSmoke Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.čvc.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion 360; Inventor ; AutoCad; Blender
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace DeadSmoke Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2020 v 20:28
Děkuji za vaší pomoc, bohužel data jsou důvěrná. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6222:VIPKonverze 3D modelů AutoCADu/Inventoru na formát COLLADA (.DAE)
Tip 11656:Export z webového Fusion 360 do jiných CAD formátů.
Tip 12249:VIPJak exportovat FBX z AutoCADu 2019, 2020?
Tip 7602:VIP3DSOUT pro AutoCAD 2010, 2011 a vyšší (převod DWG).
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 12028:Jak vytisknout 3D figurky navržené v Character Generatoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.