Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Notebook pro CAD+BIM |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Janovska
Diskutér Přihlášen: 08.zář.2017 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 38 |
Téma: Notebook pro CAD+BIM Zasláno: 19.srp.2020 v 08:39 |
Zdravím. Zdá se mi to, nebo je čím dál složitější sehnat nějaký výkonnější CAD notebook s velkým displejem a s velkou pamětí a diskem? Máte někdo doporučení na něco vhodného? Max. do 50 tisíc, pokud možno nějaká renomovanější značka.
|
|
JanHo
Nováček Přihlášen: 27.srp.2019 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: ACAD Stav: Offline Bodů: 4 |
Zasláno: 19.srp.2020 v 09:18 |
Taky bych řekl, že dřív mělo HP, IBM a DELL nějak víc modelů pracovních stanic na výběr. Ale i tak se ještě vybrat dá. Co je pro vás velká paměť a disk? Třeba s 1TB SSD a 32GB RAM je tenhle DELL:
|
|
Janovska
Diskutér Přihlášen: 08.zář.2017 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 38 |
Zasláno: 19.srp.2020 v 09:20 |
Ano, 32GB je na Revit a rendrování a VR ideál. Tenhle model vypadá dobře, díky. Jen je tam divná ta Home verze Win10.
|
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3936 |
Zasláno: 19.srp.2020 v 13:19 |
Já mám tenhle a stačí na vše, s čím se potkám :-)
Akorát nemožnost vypnout touchpad kliknutím do rohu mne občas vytáčí.
|
|
Reduktor
Nováček Přihlášen: 08.srp.2020 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD 2019, Solid Works, Catia v5, Inventor Stav: Offline Bodů: 1 |
Zasláno: 20.srp.2020 v 08:49 |
Dobrý den, mohu se jen ze zvědavosti zeptat jaká konkrétní funkce vám u home verze chybí?
|
|
Janovska
Zasláno: 20.srp.2020 v 08:57 |
Spíš si nejsem jistá jestli jsou všechny programy podporované i na verzi Home. Ale vím že kolega už řešil nějaké věci co nebyly v Home, mám dojem že Bitlocker a nějaké nastavení systému co bylo jen přes politiky.
Jinak 16GB by asi bylo málo. Umí ten HP Z-Book rozšíření na 32GB? HP by se mi líbilo víc.
|
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3936 |
Zasláno: 20.srp.2020 v 14:31 |
Druhý slot by měl být volný (podle specifikace na webu), takže přidat paměť by mělo jít. Ale to bych ho musel otevřít, což se mi zatím nechce :-)
|
|
Janovska
Zasláno: 20.srp.2020 v 14:57 |
Díky, to je dobrá zpráva. Už si to dozjistím.
|
|
petra0102
Nováček Přihlášen: 28.lis.2019 Lokalita: ČR (Pha) Používám: inventor2012 Stav: Offline Bodů: 8 |
Zasláno: 04.říj.2020 v 13:24 |
Ahoj, zkus mrknout tady https://www.tera.cz/pracovni-kancelarske-notebooky_c258390.html nebo i zde https://www.tera.cz/notebooky_c258383.html
|
|
sucha.ladislava
Zasloužilý člen Přihlášen: 31.led.2020 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autocad 2020, Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 125 |
Zasláno: 04.říj.2020 v 14:52 |
Dobrý den,
jaký byjste doporučili NT pro studenta VŠ stavební fakulta? Děkuji moc Laďka
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,910 sekund.