Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2826 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Notebook pro CAD+BIM

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Janovska Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.zář.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Janovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Notebook pro CAD+BIM
    Zasláno: 20.srp.2020 v 14:57
Díky, to je dobrá zpráva. Už si to dozjistím.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.srp.2020 v 14:31
Druhý slot by měl být volný (podle specifikace na webu), takže přidat paměť by mělo jít. Ale to bych ho musel otevřít, což se mi zatím nechce :-)


Zpět nahoru
Janovska Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.zář.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Janovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.srp.2020 v 08:57
Spíš si nejsem jistá jestli jsou všechny programy podporované i na verzi Home. Ale vím že kolega už řešil nějaké věci co nebyly v Home, mám dojem že Bitlocker a nějaké nastavení systému co bylo jen přes politiky. 

Jinak 16GB by asi bylo málo. Umí ten HP Z-Book rozšíření na 32GB? HP by se mi líbilo víc.
Zpět nahoru
Reduktor Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.srp.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2019, Solid Works, Catia v5, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Reduktor Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.srp.2020 v 08:49
Dobrý den, mohu se jen ze zvědavosti zeptat jaká konkrétní funkce vám u home verze chybí?
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.srp.2020 v 13:19
Já mám tenhle a stačí na vše, s čím se potkám :-)

Akorát nemožnost vypnout touchpad kliknutím do rohu mne občas vytáčí.
Zpět nahoru
Janovska Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.zář.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Janovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.srp.2020 v 09:20
Ano, 32GB je na Revit a rendrování a VR ideál. Tenhle model vypadá dobře, díky. Jen je tam divná ta Home verze Win10.
Zpět nahoru
JanHo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.srp.2019
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
ACAD
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JanHo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.srp.2020 v 09:18
Taky bych řekl, že dřív mělo HP, IBM a DELL nějak víc modelů pracovních stanic na výběr. Ale i tak se ještě vybrat dá. Co je pro vás velká paměť a disk? Třeba s 1TB SSD a 32GB RAM je tenhle DELL:
Zpět nahoru
Janovska Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.zář.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Janovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.srp.2020 v 08:39
Zdravím. Zdá se mi to, nebo je čím dál složitější sehnat nějaký výkonnější CAD notebook s velkým displejem a s velkou pamětí a diskem? Máte někdo doporučení na něco vhodného? Max. do 50 tisíc, pokud možno nějaká renomovanější značka.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8912:VIPPo instalaci CAD aplikace vyskakuje okno s žádostí o připojení.
Tip 5229:VIPNa notebooku Acer se nenačte menu a panely AutoCADu.
Tip 10887:Máme odevzdat projekt ve formátu .BIM? Jak jej uložit?
Tip 4017:Snadná výpůjčka síťové licence mimo firmu.
Tip 5138:VIPVypůjčená síťová licence mi nefunguje off-line (na odpojeném PC).
Tip 8032:Výkazy výměr a kalkulace z projekčních podkladů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.