Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3194 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Civil 3D různy sklon u zemního tělesa

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
5fred5 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Civil 3D různy sklon u zemního tělesa
    Zasláno: 10.zář.2020 v 15:25
Ahoj,

poradí mi někdo, jak vytvořit toto zemní těleso? Nemůžu vytvořit přechod mezi 2 sklony tak, jak je na obrázku - Jde mi o jakoby "postupný přechod" :)


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83924/Bild.png


Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1601
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.zář.2020 v 16:21
Dobrý den,
použijte na to zemní tělesa a v rozích si nechte místo. Pak použijte funkci "Vytvořit přechod"
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
5fred5 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 15:41
Dobrý den, děkuji. Mohl bych vás ještě poprosit o jednu věc. Nevím, kde dělam chybu, když se mi pořád vytváři přechod, který není plynuly. 
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83924/bild2.png

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6584:Klopení pláně zemního tělesa v AutoCAD Civil 3D.
Tip 7881:VIPKlopení zemní pláně s inflexním bodem na trase.
Tip 5311:Jak v Civilu znázornit sklon výkopu/násypu (kolmé čárky)?
Tip 8992:Jak vynechat mínus u sklonů vozovky v kótách příčných řezů?
Tip 10610:Jaká rizika hrozí při kopírování Civil objektů přes Schránku?
Tip 8510:Jak vypočíst objem vodní nádrže nebo zádržný objem poldru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.