Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2405 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AC2015- špatné publikování ze sady listů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
studeny.p Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.úno.2008
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
ADT2015, ACLT2015
Stav: Offline
Bodů: 19
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace studeny.p Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AC2015- špatné publikování ze sady listů
    Zasláno: 11.zář.2020 v 10:02
Vážení,
mám nastavené rozvržení. Tiskárna DWG to PDF, velikosti papírů v pmp souboru. Velikost mám 297x660mm. Když dám náhled nebo vytisknu. Tak je vše jak má být. Pokud Však rozvržení vytisknu ze sady listů tak se velikost papíru změní. V tomto konkrétním případě na 297x640mm. Máte někdo s tímto zkušenosti, nevíte kde by mohl být problém? Dělá to více rozvržení.
Děkuji P.S. 
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1028
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 10:14
Předpokládám, že v Sadě listů tisknete přes pravé tlačítko. Tzn., Publish/Publish to PDF nebo Publish to Plotter? 
Pokud Publish to Plotter - tak to tiskne na ten ploter (a Page Setup - nastaveni stranky) jak máte nastaveno na Layoutu
Pokud Publish to PDF - tady je z LOG-u potřeba zjistit, jaky *.pc3 soubor používá ytiskárna a ten pak upravit (upravit/nastavit velikosti stránek).
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
studeny.p Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.úno.2008
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
ADT2015, ACLT2015
Stav: Offline
Bodů: 19
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace studeny.p Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 10:33
Bohužel to nefunguje. Z logu:
Název zařízení: DWG To PDF.pc3 – vykresleno do souboru Velikost papíru: 
Předchozí rozměr papíru (297.00 x 640.00 mm)
Bohužel nahradí nastavenou velikost za předchozí rozměr. Pokud dám tisk na plotter nevytiskne to  CHYBA: Aktuální zařízení nepodporuje požadovaný rozměr média.
Nerozumím. P.S.



Upravil studeny.p - 11.zář.2020 v 10:42
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19355
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 10:54
Zkuste znovu vytvořit nastavení stránky v daném DWG. V jaké verzi AutoCADu se to objevuje?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
studeny.p Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.úno.2008
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
ADT2015, ACLT2015
Stav: Offline
Bodů: 19
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace studeny.p Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 10:56
AutoCad 2015. Bohužel je to ve více souborech. Začalo to po instalaci na nový PC. Kolegové mají LT a tam problém není. Tisk. profily jsou společné ze serveru.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1028
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 11:00
Původně odeslal(a) studeny.p studeny.p napsal(a):

AutoCad 2015. Bohužel je to ve více souborech. Začalo to po instalaci na nový PC. Kolegové mají LT a tam problém není. Tisk. profily jsou společné ze serveru.

.. .a je to na Windows 10... že? Oficiálně Win 10 nepodporuje AutoCAD2015 a (může) se to projevovat právě takovými "drobnostmi"...

Zkuste vytvořit nový, lokalni PC3 a velikosti papíru... uvidíte... tam tu 640 musi taky odnekud brat...
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19355
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 11:02
A nejsou na tom novém PC náhodou Windows 10? AutoCAD 2015 (zejména v profesních verzích) není oficiálně kompatibilní s Windows 10 (omezeně se tam dá spustit holý ACAD 2015 se SP2 a se všemi hotfixy,  ale jen dokud se nepřejde na .NET 4.7 - což už u novějších variant Win10 nejde).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
studeny.p Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.úno.2008
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
ADT2015, ACLT2015
Stav: Offline
Bodů: 19
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace studeny.p Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 11:04
Ano jede to na Win10. 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19355
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 12:27
To bohužel nepůjde. Na podobné problémy byste naráželi častěji. Buď musíte couvnout s operačním systémem nebo přejít na novější AutoCAD.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8155:VIPAutomaticky číslované kopie výkresů nebo sady listů (upravený PLOT/PUBLISH).
Tip 11979:Jak exportovat sadu listů z AutoCADu do Excelu?
Tip 6498:Nefunguje mi tisk vícestránkových PDF z AutoCADu 2009.
Tip 6336:Zvýšení výkonu Správce sady listů a Navigátoru projektů.
Tip 8220:Využití uživatelských vlastností v sadách listů.
Tip 9973:VIPiLogic makro pro publikování všech listů výkresu do jednoho PDF.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.