Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2877 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

PDF vystup je mensi ako vykres

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
VladoMoroz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD2004
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VladoMoroz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: PDF vystup je mensi ako vykres
    Zasláno: 08.říj.2020 v 12:07
Mam AutoCAD2004 a pri vytvarani PDF (hlavne velke vykresy A1-A0) zadam printer:
pdfFactoryaaaa.pc3  tak sa niekedy stava, ze z velkeho vykresu vytvori akoby maly PDF obrazok (lavy dolny roh vykresu). Prosim o radu. Dokonca ked niektore DWG subory funguju a do nich vlozim novy vykres, tak sa to niekedy taktiez stane.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19469
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2020 v 14:59
AutoCAD 2004? To znamená na Win98 nebo NT4? Verze 2004 není kompatibilní ani se starými Win7.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
VladoMoroz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD2004
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VladoMoroz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2020 v 16:12
Mam Windows 7. Samozrejme pri spustani programu musim odkliknut, ze ho spustam ako administrator. AutoCAD2005-LT mam kupeny oficialne a zvykol som si na pracu s nim. Je zaujimave, ze ked ten isty vykres otvorim cez kreknuty AutoCAD2011-cz, tiez z velkeho vykresu spravi iba malu A4 súbor PDF.
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor - PrDSU, Solid Edge
Stav: Offline
Bodů: 326
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2020 v 21:39
Zdravím.
No upřímně, toto je na dnešní dobu dost špatný postup.
Pokud lze pracovat s vaším Autocadem (a proč by to nešlo ?) a potíž je jen v tisku, od Autodesku podporu určitě nečekejte ......, tak si vytvořte normální správné DWG soubory v tom co máte a následně je tiskněte v něčem novém (možná i moderním), nebo na nějakém novém PC, kam se dají nainstalovat free prohlížeče, DWG True View atd...... možností pro 2D DWG je víc....
Pak zpravidla záleží na driveru PDF tisku. V nových Win10 toto funguje naprosto OK s originálním tiskem do PDF od Microsoftu, je to jen o jeho nastavení.
Přesné 1:1 tisky jsou sice dobré, ale kdo je dnes potřebuje? A tisk velikosti A0/A1 je naprosto tímto způsobem snadný.
U staršího PC, SW a tiskárny / plotru to je jen o možnostech nastavení driverů, poplatném době vzniku.

JanB.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5848:VIPSkládání PLT výkresů (nesting) i na plotry nepodporující tuto funkci.
Tip 3596:Jak automatizovat uložení rozvržení do samostatných DWG výkresů?
Tip 8668:VIP3D PDF výstup z Inventoru, AutoCADu či Revitu - zdarma.
Tip 10095:VIPSnadné automatické ukládání PDF kopie při uložení IDW/DWG výkresu.
Tip 6649:VIPExport PDF v AutoCADu 2010 selže s chybou.
Tip 7742:VIPJak vytvořit 3D PDF z Revitu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.