Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2325 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

HO DesignJET T120 a W10

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 922
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: HO DesignJET T120 a W10
    Zasláno: 02.lis.2020 v 19:33
Pekný deň,
tak som konečne prešiel na novú stanicu kde už nemám W7 ale W10.
Mám plotter HP DJ T120.
S W10 som sa este uplne nezziil...takze mam v tom trocha chaos. Ked som to cele ozivoval, nejak si to samo naslo ten plotter, aj som z toho tusim nieco vedel vytlacit...
A teraz to uz nejde...nemam paru v com je chyba...
Otazka.
Je treba si aj vo W10 staihnut nejaky konkretny driver,  a nainstalovat ho?
ja som nieco na strankach HP nasiel, su tam dva, netusim ktory to ma byt....Nieco skom skusal nainstalovat ale nejde to...ani skusobna stranka.
Mozete mi prosim niekto v strucnych krokoch popisat co ma urobit a co mam do toho nainstalovat?
Na plottri ma aktivne wifi.
Skusal som to aj cez USB , aj tak to neslo...
Uz som zufaly...
vopred dakujem


Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.lis.2020 v 14:10
Mělo by stačit nainstalovat HP driver určený pro daný model a Win10, nebo tzv. HP Universal Print Driver.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 922
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.lis.2020 v 20:38
Zdraviím,
to som samozrejme urobil...ale vytlačiť skúšobnú stránku sa mi doteraz nepodarilo...
Ale čo je záhada, v zúfalstve som na plotter poslal reálny dokument a ten na podiv vytlačil...ale skúšobnú stránku nie a nie...
Ešte ma napadlo, či to nemôže spôsobovať VPN. Som totiž teraz na home office a som napojený na firemnú sieť....
Skúsim sa odpojiť a poslať tam skúšobnú stránku...čo to urobí...

Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.lis.2020 v 21:33
Vliv vzdáleného přístupu tam být může.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10553:AutoCAD 2015 a 2016 mi neumožňují zvolit rozměr papíru pro Designjet T120/T520.
Tip 12607:Při přepínání virtuálních ploch Win10 se AutoCAD zobrazuje na všech plochách.
Tip 7721:VIPDriver HP Designjet 750C (a starší) do Windows Vista a Win7 64-bit.
Tip 1420:Jak tisknout na HP DesignJety z Mac OS X?
Tip 1894:Jaký plotr nahrazuje oblíbený plotr HP DesignJet 750C?
Tip 6925:Chyba "AutoCAD stopped working" při tisku na HP Designjet.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.