Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2999 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

rozvrženie - problem odpojenia

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
nomartin Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.čer.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nomartin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: rozvrženie - problem odpojenia
    Zasláno: 19.lis.2020 v 06:45
dobrý deň,

mám problem s vytváraním rozvrženia a neviem si dať rady. mam autocad 2017, kreslím všetko ok, vytvorím rozvrženie, všetko ok, uložím, zavriem a znova otvorím, supravím upravu v bloku a hádže mi hlášku

Příkaz: _.VIEWEDIT
Nelze provést požadovanou akci. Tento výkres byl naposledy upraven pomocí dokumentace modelu v novější verzi aplikace AutoCAD.

neviem dalej pracovať s rozvržením.


pritom mi to uklada normálne do verzie najnovšej ktorou dokáže ukladať a to je autocad 2013. neviete mi poradiť prosím čo sa to deje. dakujem a pekny den prajem.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2020 v 06:53
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
nomartin Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.čer.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nomartin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2020 v 07:13
pozeral som to a vôbec mi nebeží, alebo neviem kde presne to mám najsť presne. ani ako ho spustiť pozeral som to aj na nete a vôbec neviem ako čo

AcIvServerHost.exe.


Zpět nahoru
nomartin Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.čer.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nomartin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2020 v 07:36
už som to našiel a beži ten
AcIvServerHost.exe.
a aj tak piše tu hlašku
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2020 v 08:57
A ten základní pohled tam máte?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
nomartin Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.čer.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nomartin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2020 v 09:02
ano ten pohlad tam je len piše že ho nejde upraviť a časom aj zmizne. neviem čo to
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2020 v 09:46
A je to pohled na model v tomtéž DWG nebo odkaz na nějaký externí IPT? Možná je základní pohled nějak narušený.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
nomartin Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.čer.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nomartin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2020 v 10:18
ano je to v tom istom výkrese.

zistil som presne kedy to robi, nakreslil som si objekt dal som ho do bloku. vytvoril som rozvrženie, uložim výkres. nasledne ho otovorim, všetko funguje, potom upravim blok, v rozvržení mi to zmeni ale už neviem rozkliknuť možnosti pohladu, vlastne neviem vôbec robiť s funkciami rozvrženia, a piše tu hlašku
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2020 v 13:53
Ten mezikrok s blokem je trochu atypický - je nutné dávat 3D objekty do bloku? Nicméně i s ním by to mělo fungovat.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4626:VIPJak otevřít konkrétní rozvržení v DWF souboru?
Tip 4809:VIPDávkový tisk více výkresů či rozvržení jako jedna tisková úloha (job).
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 8079:VIPUnhandled exception při spuštění Autodesk Simulation 2012.
Tip 5366:VIPJak zvýšit výkon renderingu v Revitu?
Tip 4256:VIPChyba 1935 (MSXML2) při instalaci AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.