Diskuzní fórum, poradna
![]() |
| ![]() |

Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Pomoc laikovi s Revitem LT |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mnementh ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 25.led.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk AEC 2020 Stav: Offline Bodů: 360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 21.lis.2020 v 20:26 |
ono je to dvousečný...na jednu stranu hodně komplikovaný, ale když se to umí a používáš to, ušetříš si dost práce...
|
|
![]() |
|
Martin Vondráček ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.zář.2020 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jo bylo to tam, díky. Revit je až zbytečně složitý :-) MV
|
|
![]() |
|
mnementh ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 25.led.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk AEC 2020 Stav: Offline Bodů: 360 |
Předpokládám, že je pro půdorys nastavená šablona, která má zablokovánu změnu měřítka. Koukněte do panelu vlastností půdorysu, sekce identifikační data->šablona pohledu
|
|
![]() |
|
Martin Vondráček ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.zář.2020 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD Stav: Offline Bodů: 3 |
Dobrý den,
učím se laicky Revit LT, nakreslil jsem si v něm model domku, se kterým si hraju. Nevím kde je chyba, ale v půdoryse 1. a 2. NP mi v současnosti nejde změnit měřítko a úroveň zobrazení detailu (volbu rozkliknu ale není aktivní). V řezech to jde. Použil jsem šablonu CAD studia. Bude to nějaká prkotina, asi bude někde něco "přepnuté" ??? Děkuji Martin Vondráček
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.