Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3621 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

přihlášení ve firefoxu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Žufi Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 11.srp.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad2018 + Cadkon2018, Revit2019
Stav: Offline
Bodů: 115
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Žufi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: přihlášení ve firefoxu
    Zasláno: 17.pro.2020 v 07:25
Zdravím, 
když se přihlásím ve Firefoxu (84.0), problikne stránka, že mé přihlášení bylo úspěšné, vyčkejte prosím na návrat do diskuzního fóra, a opět mne to odhlásí. 
V Chromu to funguje normálně, v Edge taky. 
(to jsem jediný, kdo má tenhle problém / Firefox?)
je to nějaká vlastnost fora, nebo je chybka někde u mně? 


Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1772
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2020 v 08:28
Ona už verze 83 funguje na nic, žere moc paměti. Ted se mi stáhla 84 tak to zkusím.
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1772
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2020 v 08:36
Tak mi to funguje.
Pokud se přihlásím z titulní stránky v pravo nahoře, tak jako bych nebyl přihlášen. Ale když přejdu např. n anějaký dotaz, tak už přihlášen jsem.
Chce to vyzkoušet co se stane po přihlášení.
Toto se projevuje už hodně dlouho, když si tak letmo vzpomenu
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19659
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2020 v 08:37
Zkuste jen znovunačíst stránku (ikonka nebo Ctrl+R).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Žufi Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 11.srp.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad2018 + Cadkon2018, Revit2019
Stav: Offline
Bodů: 115
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Žufi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2020 v 09:32
Tak, znovunačtení (Ctrl+R, nebo F5) nezabralo. 
ani když předtím přejdu na nějaký odkaz. 
Chybka bude někde v desktopovém Firefoxu, protože teď jsme to zkoušel v Androidím Firefoxu 83.1.0 a přihlásit normálně jde. 

ještě jem si všiml, že když mám přepnutý jazyk fora, tak mně to vůbec nezná (The Username or Password entered is incorrect. ), zkoušeno v Chromu i tom Androidím Firefoxu. 

dobrá duchařina :-D
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19659
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2020 v 09:47
Anglická (mezinárodní) verze CADforum.cz má jiný obsah a především jinou uživatelskou databázi, takže tam to "české" přihlášení fungovat nebude.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1046
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2020 v 10:19
Nevím jak firefox, ale  když chrome začne takto "zlobit", tak ho reinstaluju a vše najednou funguje... a je to na 2 minuty...
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1772
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2020 v 12:11
A co nastavení cookies, nejsou pro dané stránky zakázané.
Případně vymazat nedávnou historii apod.
Reinstalace také možná, ale má své pro a proti.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8076:Firefox mi nezobrazuje 3D DWF data ve web prohlížeči QuickShare.
Tip 5068:iProject klient, DWF nebo Buzzsaw i v prohlížeči Firefox.
Tip 7446:CAD podpora DWF/DWFx i pro Firefox a Google Chrome.
Tip 10584:Po přihlášení do webového AutoCADu 360 se objeví jen prázdné okno.
Tip 10503:VIPUživatelské jméno aplikace Revit musí odpovídat účtu Autodesk ID.
Tip 6171:VIPPoužití Autodesk Topobase 2008 s Oracle 11g.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.