Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
bobo1234 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.led.2021 Lokalita: Slovakia Používám: powermill Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 08.led.2021 v 18:31 |
Dobrý deň, som študent achcel by som sa opýtať na powermill 2020. Potrebujem vytvoriť rurkový (trubkový) závit pomocou závitníku G1/2" a G5/8". Nástroj, ktorým to budem vyrábať je G1/2" (predvŕtana diera 19 mm) a G5/8" (predvŕtana diera 21 mm) Možete mi prosím napísať, ktorý priemer mám dať do nástroja závitníku v powermille, lebo tam mi ide zadať len priemer a nie palce. http://www.noma.cz/informace/2_3.php Ďalšia otázka. Keď si chcem dať vytvoriť dráhu závitníku, tak tam sa mi dá zadať stúpanie "p" ale nie počet chodov a hlbka diery sa mi nedá upraviť. Čiže keď tam mám napísane v tej tabuľke v normách, že je tam 14 chodov pre závit G1/2", tak tam musí byť 14 chodov presne alebo to záleží, do čoho ten závit robím? Ďakujem za odpoveď. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.