Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3945 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Úprava roletového menu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lufttechnik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.led.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lufttechnik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Úprava roletového menu
    Zasláno: 18.led.2021 v 14:37
V roletovom menu Autocad 2012 English (rozbalovacie zhora) mám doplnené stĺpce. Potreboval by som zmeniť ich poradie. Predpokladal som že to CIU manažéri iba pretiahnem, ale nejde to. Prosím o radu ako to upraviť.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20160
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2021 v 14:48
To by asi mělo jít, ale v pravém panelu - Uživatelské úpravy (nezkoušeno), rolety už jsou hodně zastaralé prostředí.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1088
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2021 v 14:48
Zdravím...
myslím že to bude tím, že to musíte dělat v AKTIVOVANÉM upravovacím okně pro workspace (viz modrá písmenka na obrazku


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2021_01_18_02_2021-01-18_14-48-27.png


JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Lufttechnik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.led.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lufttechnik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2021 v 15:54
Ano. Jasné. Dik.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3467:Jak v Architectural Desktopu 2004 zobrazit roletky Projekt, Dokumentace, atd.?
Tip 6054:Jak AutoCAD 2009/2010 přepnout na původní uživatelské rozhraní s roletovými menu?
Tip 882:Jak zobrazit okno AutoCADu přes celou obrazovku (bez titulku okna)?
Tip 2439:Mohu v AutoCAD LT zapnout staré obrazovkové menu po pravé straně?
Tip 6996:Jak rychle zapnout nástrojový panel v ribbon rozhraní AutoCADu?
Tip 4834:Jak změnit polohu rolet Enterprise CUI menu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.