Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5670 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Pubklikovat a jeho nastavení

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jan Fikejs Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.srp.2017
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD LT 2020
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Fikejs Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Pubklikovat a jeho nastavení
    Zasláno: 22.čer.2021 v 12:32
Dobrý den,
prosím o radu zda jde nastavit v autovadu LT2022 následující vlasnostnosti publikování.

Mám otevřených více dwg, kde je více rozvržení, která chci najendou publikovat do PDF. Lze někde nastavit aby se do publikovat daly automatiky pouze rozvržení a jednotlivé modely tam nebyly?

Druhý dotaz - jde někde nastavit aby se výsledné PDF jmenovalo pouze podle názvu rozvržení, ale aby se mi před to nedávat automaticky název dwg souboru?

Předem děkzji za Vaše rady a pomoc.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1611
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2021 v 14:13
Dejte publish
Smažte všechny listy co máte ve výčtu, jestli tam nějaké jsou.
Pravým tl. myši dejte Add Sheets.
A v dialogu nad názvem souboru pak vyberte jen Layout a vyklikněte Prefix.
No a vyberte soubory...

Jinak taky googlování dost pomáhá. Vetšinou rychlejší než napsat dotaz do fóra. A to nepočítám čekání na odpověd.


Upravil johny - 22.čer.2021 v 14:16
Zpět nahoru
Jan Fikejs Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.srp.2017
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD LT 2020
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Fikejs Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2021 v 14:19
TO JE HEZKÉ ALE PROČ BYCH JE MĚL RUČNĚ VYBÍRAT, KDYŽ JE MÁM VŠECHNY OTEVŘENÉ? TO JE DALŠÍ ZBYTEČNÁ PRÁCE A JE JEDNUDUŠÍ ODMAZAT POUZE MODELY. NASTAVENÍ SE TOTIŽ NEUDŽÍ PRO DALŠÍ NOVÉ PUBLIKOVÁNÍ
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1611
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2021 v 14:25
Když to nastavení uděláte, a publish dokončíte, tak se to zapamatuje pro příště.
A jinak je zbytečné se mě ptát proč, já jsem to neprogramoval. To musíte na Autodesk.
Zpět nahoru
Jan Fikejs Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.srp.2017
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD LT 2020
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Fikejs Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2021 v 14:27
zkusím děkuji, tisk jsem nedokončoval
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9608:VIPPřehled nastavení parametrů Revitu v Revit.ini.
Tip 3433:VIPJak převést nastavení hladin z .LAY souboru do formátu .LAS?
Tip 11465:VIPAutomatizace publikování PDF z Inventoru (nastavení, složka, ivlastnosti)
Tip 11697:Nastavení čisté bílého pozadí ve Fusion 360.
Tip 6100:Jak vymazat pojmenované nastavení stránky.
Tip 5572:Nastavení intervalu vrstevnic pro Revit.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.