Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2510 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

barva hran dílů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2021 Professional
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: barva hran dílů
    Zasláno: 25.čer.2021 v 14:52
Zdravím,

dokázal by mi prosím někdo říct kde co nastavit aby se mi díl zobrazoval stejně jako v Inventoru2021 - tj. světlé hrany viz obrázek - šroub vpravo
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 55100/INV2021_moznosti_aplikace_barvy.jpg




Takto mi to zobrazuje v Inventoru 2022 - hrany také černé, tmavé

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 55100/INV2022_moznosti_aplikace_barvy.jpg




Koukal jsem na Osvětlení - je stejné Dvě světla - se stejným nastavením
Vzhled zobrazení je také nastaven stejně.

Oboje je nastaveno na Stínovaný s hranami

Netuším co s tím.


Předem díky za pomoc




Upravil simunek - 25.čer.2021 v 14:55
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1489
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čer.2021 v 16:27
Zkuste se podívat na tohle:
Případně změnit nastavení na fixní barvu

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/2021-06-25_16-24-42_2021-06-25_16-26-53.png




Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/2021-06-25_16-32-08.png




Upravil Navara - 25.čer.2021 v 16:32
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2021 Professional
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čer.2021 v 10:17
Děkuji moc pane Navaro, bylo  to tím.
Už je to v pořádku ;-)
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.