Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
simunek ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2014 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor 2021 Professional Stav: Offline Bodů: 481 |
![]() Zasláno: 30.čer.2021 v 14:58 |
Zdravím,
ve verzi "Nelze uložit a nahradit komponentu" Stane se mi to vždy ale pouze pokud dávám nahradit svařenec. Pokud nahrazuji part tak to funguje. V Inventoru 2021 to chodilo bez problémů. To samé jsem řešil v minulosti u Inventoru 2017 nebo 2018 a nakonec to byla nějaká chyba u Autodesku a pomohla až aktualizace Inventoru. Setkal se prosím někdo s tímto problémem? |
|
Pavel Šimůnek
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Online Bodů: 21266 |
![]() |
Nejmenuje se jedna z těch součástí nějak atypicky? Mám dojem, že ve starších verzích to dělal znak "|" v názvu.
|
|
![]() |
|
simunek ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2014 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor 2021 Professional Stav: Offline Bodů: 481 |
![]() |
No neřekl bych.
Jmenuje se: Guns_holder_arm_welded Chci ho přejmenovat na : R210084r0_Guns_holder_arm_welded
|
|
Pavel Šimůnek
|
|
![]() |
|
![]() |
Zdravím,
tak už jsem odhalil problém. Když zadáváte nový název sestavy musíte ho zadat VČETNĚ přípony .iam Je tam totiž nastaveno Uložit jako typ : All files (nic jiného tam k výběru není) a s tím má očividně problém Zajímavé že pokud nahrazujete díl tak je nastaven Uložit jako typ: part. ipt a tak to funguje i bez napsání přípony.
|
|
Pavel Šimůnek
|
|
![]() |
|
pavel.janovsky ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 16.lis.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventor Prof. 2023 Stav: Offline Bodů: 91 |
![]() |
Dobrý den, máme Inv 2015, takže nevím, jestli je tahle funkce "uložit a nahradit" nějak vylepšená. Chybělo mi tam pár věcí, např. že nejde vybrat a vyměnit více komponent najednou, nebo najíždění do složky. Tak jsem si udělal podobný program v ilogicu. Je to tedy jenom začátečnický pokus, ale docela to používám. Tak kdyby se to někomu hodilo, dávám to sem ke stažení. Lehký návod je v textu programu. Hezký víkend ![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,563 sekund.