Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4493 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

data z tabulky do textu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
matmazy Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.lis.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace matmazy Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: data z tabulky do textu
    Zasláno: 21.čvc.2021 v 11:17
Dobrý den, 
Vytvářím šablonu, do které se budou vkládat data do tabulky. Potřeboval bych, aby se mi jednotlivé hodnoty z tabulky propsali do jednotlivých textů. Nevíte jak na to? případně nějaký odkaz nebo pod čím to hledat? Díky

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 6112
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čvc.2021 v 06:55
Dobrý den, 

pokud se bavíme o nativní tabulce AutoCADu, tak toho lze docílit tak, že do textu vložíte pole se vzorce, které odkáže na buňku tabulky. Bude to však fungovat pouze na čísla.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 270/Text_z_tabulky_do_textu_upr.png


PepaR
www | fb
Zpět nahoru
matmazy Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.lis.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace matmazy Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čvc.2021 v 16:13
ano to je ono děkuji! bude se to požívat jen na čísla
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3854:Jak do DWF souboru vložit rozpočet, smlouvu, fotografie nebo prezentace?
Tip 5331:Export tabulky z AutoCADu do Excelu.
Tip 5907:VIPPřevod EED (XData) na objektová data a výkazy.
Tip 4949:Vložení Excel tabulky do výkresu Inventoru.
Tip 8560:Jak exportovat výkresové texty AutoCADu do Excelu?
Tip 6773:VIPPráce s daty v tabulce v rámci úlohy (job) v Topobase.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,102 sekund.