Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3546 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

kde stáhnout výšková data do civilu 3D

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JakBab Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.kvě.2021
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad 2022, Fusion360, Eagle, Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JakBab Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: kde stáhnout výšková data do civilu 3D
    Zasláno: 28.čvc.2021 v 11:10
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat kde stáhnout výšková data ve formátu csv do Civilu 3D.
Děkuji za odpověd.

Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2021
Stav: Offline
Bodů: 254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čvc.2021 v 12:11
Zdravím, jaká data máte na mysli?
Zpět nahoru
JakBab Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.kvě.2021
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad 2022, Fusion360, Eagle, Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JakBab Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čvc.2021 v 12:48
pro vytvoření výškových bodů
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20191
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čvc.2021 v 12:51
Ale jakých výškových bodů? Plynovodu? Silnice? Dna rybníku? Krajiny? Zdroje mohou být různé.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
JakBab Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.kvě.2021
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad 2022, Fusion360, Eagle, Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JakBab Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čvc.2021 v 14:23
pro vytvoření výškových bodů krajiny
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2021
Stav: Offline
Bodů: 254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čvc.2021 v 14:48
Krajina, to je široký pojem. Buď máte nějaké geodetické zaměření terénu nebo si musíte na ČÚZK koupit výškopis (vrstevnice nebo DMR 5g). K jakému účelu to chcete?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9301:Jak změnit výškové jednotky v mapovém nebo GIS zdroji?
Tip 6444:Zobrazení výškových kót povrchu terénu v Civil 3D.
Tip 9853:Kde vzít další typy čar pro liniová vedení a inženýrské sítě?
Tip 11031:Kde najdu v Plantu 3D import souborů IDF?
Tip 11657:Kde si mohu stáhnout 32bitový Object Enabler pro AutoCAD Civil 3D 2018?
Tip 7146:VIPPřevod 3D povrchu terénu z Civil 3D do ESRI ArcView.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.