Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3607 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Geolokace manuálně

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1617
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Geolokace manuálně
    Zasláno: 26.srp.2021 v 11:45
Dneska se teda nedaří...
potřebuju nastavit GEOGRAPHICLOCATION. Vždycky jsem to dělal tak, že jsem si makrem převedl JTSK na GPS, ty pak zadal manuálně v tom dialogu. Ale pak jsem jednou neprozřetelně přepnul na zadávání mapou a už to nedokážu přepnou zpátky do manuálu! Díky

Edit: No, koukám, že se to nechá zadat do adresního řádku... a pak se načte mapa, tu pak vypnu.
Ale to je trochu jiný režim, než byl před tím. Tam jsem to zadával přímo do kolonek (stejný příkaz) a mapa se vůbec nenačetla - což mě vyhovovalo víc. Jak to vrátit?


Upravil johny - 26.srp.2021 v 12:01
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20194
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.srp.2021 v 12:19
Úplně bez mapy a v AutoCADu to asi ani nejde. Adresu ale můžete zadat souřadnicí a tu převést např. pomocí nástroje GPS zde v sekci Převodníky.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1617
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.srp.2021 v 12:39
Používám C3D as ACAD, nevím jestli to hraje v tomto roli.
Každopádně jsem na to už přišel - v dialogu níže je třeba dát Ne. (a ano, že jsem dal ať si to zapamatuje, čili snad vyřešeno jednou pro vždy)


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1045/Geolocation_OMD.png


Jinak díky za tip na převodník, je to hezky udělané. Ukládám do oblíbených.


Upravil johny - 26.srp.2021 v 12:54
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 475:Chyba: 'Fatal Error: Unhandled Access Violation Reading 0x...... Exception at 5f41fe41h'
Tip 13050:Upozornění Fusion 360: Cyklické barvy komponent byly dočasně vypnuty (Component color cycling has been disabled temporarily)
Tip 13045:Jak z Autodesk ReCap dostat geopozicovaný 3D model (mesh)?
Tip 8678:Jak vyvolat aktualizaci tabulky extrakce dat?
Tip 7945:Jak vytvořit plechové obruby s nestejnou délkou?
Tip 11022:Proč se po instalaci Dynamo nezobrazí ikona zástupce na ploše?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.