Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4139 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Model mimo projekt

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Zmeskal Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.lis.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2020
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zmeskal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Model mimo projekt
    Zasláno: 08.zář.2021 v 10:31
Ahaa, dobře super, tak já to nějak zkusím, děkuju
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1489
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2021 v 09:17
Běžná praxe ja taková, že se pro veškerou práci používá jeden projektový soubor. V takovém případě není co řešit.
Pokud používáte více projektových souborů, je možné do každého z nich tuto složku připojit, například jako knihovnu.
Zpět nahoru
Zmeskal Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.lis.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2020
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zmeskal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.zář.2021 v 17:00
Ahoj, narazil jsem na jednu věc s kterou si nedokážu poradit. Mám složku modelů, které používám vždy v jednotlivých projektech. Jako erární pro všechny. Ale když chci otevřít sestavu musím, vždy vyhledávat tyto modely a vyklykávat kde se nachází. Je nějaká možnost, jak to udělat, aniž bych to musel vždy ukládat do toho daného projektu. A tu cestu to znalu z té dané složky?

Děkuju 

Martin 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.