Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4470 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Schodiště z náčrtu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
5fred5 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Schodiště z náčrtu
    Zasláno: 20.zář.2021 v 22:18
Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda mi může někdo pomoci, kde dělám chybu. Potřebuji vymodelovat schodiště a pořád mi to hází chybovou hlášku.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83924/Schody.jpg


Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3693
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2021 v 09:21
Nepřekrývají se vám v tom rohu ty dva stupně? A jaká je ta hláška?
Zpět nahoru
5fred5 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2021 v 20:39
tady toto:

Chybové hlášení
Prvky
Schodiště nelze vytvořit. Ramena : Monolitické rameno : 150mm hloubka : ID 285465
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3693
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2021 v 11:45
Opravdu bych tipoval ty dva stupně s koncem v jednom bodě.
Zpět nahoru
5fred5 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2021 v 14:01
Máte pravdu, včera jsem na to přišel. Děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4217:Šipka výstupu implicitně u všech schodišť.
Tip 5571:Točité schody v Revitu.
Tip 5004:Jak přidat zábradlí k existujícímu schodišti?
Tip 12890:Autodesk Revit - řezná rovina schodiště.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.