Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4108 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výber objektov

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
matejovovad Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCad 2022
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace matejovovad Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Výber objektov
    Zasláno: 21.zář.2021 v 11:40
Ahoj, mám problém pri zvýraznení objektov pri ich označení do výberu, napr. keď chcem nejaké kopírovať alebo posunúť. Predtým som si konkrétne objekty označila a výber ostal zvýraznený až do dokončenia príkazu. Teraz sa mi objekty zvýraznia, iba keď na ne prídem s myškou a pri presunutí nad ďalší objekt neostane ten prvý z výberu zvýraznený, takže na konci výberu vlastne nevidím, ktoré objekty som do výberu zahrnula....mám pocit, že to predtým fungovalo bez problémov, ale z nejakého dôvodu mi to prestalo fungovať a tak si myslím, že mi zblblo nejaké systémové nastavenie...len netuším ktoré...CryAutoCad 2022
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1617
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2021 v 11:50
PICKADD

Jinak dialog Možnosti/Výběr
Zpět nahoru
matejovovad Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCad 2022
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace matejovovad Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2021 v 11:58
PICKADD mám nastavené správne, objekty sú vo výberovej množine zahrnuté....ide mi o to, že by som chcela, aby ostali počas výberu zvýraznené, aby som videla, ktoré všetky som už do výberu označila....ja si už začínam namýšľať, že to nešlo ani predtým a že chcem niečo, čo sa nedá nastaviť...ale nejak mi to teraz pri tej práci chýba....takže asi to predtým išlo....Big smile....alebo to naozaj nejdeShocked
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1617
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2021 v 12:02
tak možná HIGHLIGHT ?

Předpokládám, že PICKFISRT máte taky správně.
Zpět nahoru
matejovovad Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCad 2022
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace matejovovad Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2021 v 12:05
Veľmi som vďačná....presne to je ono....ClapClapClap
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2968:Výběr objektů mimo obrazovku oknem.
Tip 4120:Jak vybrat všechny objekty výkresu protínající nebo dotýkající se zvoleného objektu?
Tip 9809:Jak potlačit zářivě modré zvýraznění vybraných objektů?
Tip 4593:VIPNelze vytvořit obdélníkové pole v Inventoru - objekty nelze použít pro pole.
Tip 7162:VIPJaký AutoCAD se spustí při poklepání na vložený objekt typu výkres (OLE DWG)?
Tip 5324:VIPSnadné odlišení AEC objektů od standardních objektů AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.