Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3063 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD LT 94

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
stanapppp Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.srp.2012
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCad 2003
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace stanapppp Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD LT 94
    Zasláno: 30.zář.2021 v 11:09
Dobrý den,

potřebuji poradit. Šéf je zvyklý na svůj AutoCad LT 1994, má ho na svém 20-30 letém PC s WIN XP a ten mu začíná dosluhovat. Je nějaká možnost přenést ho na nový notebook? S tím že bych mu tam nainstaloval Win XP . Žádný odkaz na stažení originální verze a přenesení licenčního klíče jsem nenašel.

Děkuji za každou radu

P.S. zkouším udělat virtuální PC s Win XP a zkopírováním komplet jeho AutoCadu, ale bojím se, že nebude fungovat.
Zpět nahoru
stanapppp Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.srp.2012
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCad 2003
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace stanapppp Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2021 v 14:38
Vyřešeno, virtualizoval jsem jeho PC a tam to jde spustit napohodu.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2021 v 14:49
Ano, virtualizace je v tomto případě asi jediná cesta (pokud nejde použít nová licence a nevadí bezpečnostní rizika).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7350:Havárie AutoCADu po instalaci HP Designjet T610 ze serveru.
Tip 5523:Doporučené barvy inženýrských sítí.
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 4948:Porovnání plné a LT verze AutoCADu.
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 7231:Proč je AutoCAD LT pomalejší než plný AutoCAD?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.