Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3891 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad a M1

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
J.Kubik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.říj.2021
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.Kubik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad a M1
    Zasláno: 04.říj.2021 v 14:42
Bude mi fungovat Autocad 2022 na MacBooku s čipem M1? Nevím jestli už má Autodesk podporu pro M1.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 20258
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2021 v 14:46
AutoCAD for Mac běží na strojích s MacOS a čipem M1 bez problémů, zatím v režimu Rosetta 2.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
J.Kubik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.říj.2021
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.Kubik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2021 v 08:21
Díky.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8541:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2013.
Tip 9162:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2014.
Tip 7980:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2012.
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 6231:Jaké verze .NET Framework jsou využívány jednotlivými verzemi AutoCADu?
Tip 4390:Jaká verze DWG je exportována z Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.