Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2563 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Aktualizace výkresu dle modelu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
MirekNeu Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 16.úno.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2021
Stav: Offline
Bodů: 25
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MirekNeu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Aktualizace výkresu dle modelu
    Zasláno: 25.říj.2021 v 12:31
Není zapnutá možnost " Odložit aktualizace " u souboru výkresu.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 6547/OdlozeneAktualizace.png

Mirek Neubauer
P-D Refractories CZ a.s.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20298
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2021 v 12:26
To nemůžete, takhle "sebrat výkresu model pod rukama". Kopírujte Vaultem nebo Design Assistantem. Viz https://www.cadforum.cz/cz/jak-vytvorit-jinou-variantu-modelu-z-kopie-sestavy-inventoru-tip7234 nebo https://www.cadforum.cz/cz/jak-zkopirovat-sestavu-vcetne-souvisejicich-vykresu-tip11325

Ale to si výkres teď asi při otevírání "stěžuje", ne?

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
jeniksedlacek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.dub.2005
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jeniksedlacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2021 v 12:21
Dobrý den,
děkuji za reakci, ale ta ikonka není aktivní. To jsem chtěl udělat jako první.

Již si nepamatuji, ale pokud náhodou přesunu v rámci optimalizace model do jiné složky - jak to napravit, aby se nemusel dělat výkres znovu.
Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20298
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2021 v 12:20
A vidíte v panelu rychlého přístupu (nahoře) ikonku s bleskem? Pokud ano, klikněte na ni.
Pokud ne, jste si jist, že výkres odkazuje tentýž model jaký aktualizujete?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
jeniksedlacek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.dub.2005
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jeniksedlacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2021 v 11:21
Dobrý den,
výkresy se nechtějí aktualizovat dle změn v modelu. Neaktualizují se kóty. Mám verzi 2022.

Vyzkoušel jsem vše podle uzavřeného stejně pojmenovaného příspěvku (23.dub.2018) a nic nezabralo. V modelu změním kótu a na výkresu zůstane původní hodnota. PC zrestartován, spuštěno znovu.

Pomůže někdo?
Děkuji moc
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.