Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4327 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Oprava licence AC 2007 LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
EZumrova Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 09.srp.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCad LT 2007
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace EZumrova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Oprava licence AC 2007 LT
    Zasláno: 30.lis.2021 v 14:36
Dobrý den,

máme na PC AC 2007 LT, ale nelze již spustit kvůli poškozeným licencím v důsledku poruchy na starém HDD. Vše bylo přeneseno na nový disk (klonování) a já bych potřebovala, zda mohu na PC (Win 10) nějak tuto licenci vymazat a znovu importovat. V Manažeru licencí mi totiž nedovolí znovu vložit tu, která tam již je i když ta vkládaná je funkční (mám zálohu). 

AC používáme jen nárazově, a tak platit paušálně se nám vůbec nevyplatí. Proto chceme starou verzi zachovat pokud je to možné.

Děkuji.
Zpět nahoru
Svačina Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.led.2014
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 40
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Svačina Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2021 v 16:57
Obsah disku je vám v jiném systému nanic. Pomohl by obraz disku a virtuální PC, ale takhle je licence nejspíš pryč a novou na nový hardware už vám nikdo nevygeneruje. Patnáct let staré verze už nejsou podporované.
Zpět nahoru
klimji88 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.kvě.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion360, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 51
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace klimji88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.pro.2021 v 10:46
To už je smůla tak starou licenci znova neaktivujete.

Tak přejděte ke konkurenci

Draftsight třeba za 200 dolarů ročně
nebo progecad má trvalou licenci kolem 10 tisíc Kč

prostředí je úplně stejné fungují i přikazy z autocadu
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20327
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.pro.2021 v 11:15
To už může mít tazatelka za velmi podobnou cenu originální AutoCAD LT a ne jen napodobeninu s problematickou kompatibilitou DWG souborů. Nicméně pro tyto účely nárazového využití bude od jara nová alternativa licencování - pomocí tokenů (nabijete si firemní kredit a pak čerpáte jen denní spotřebu licencí).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
EZumrova Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 09.srp.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCad LT 2007
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace EZumrova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.pro.2021 v 12:16
Dobrý den,

děkuji, to s těmi tokeny zní zajímavě a možná by to i pro nás bylo vhodné. Zjistím, jak by to mělo fungovat Smile
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3505:Mohu obnovit výkres ze souborů .AC$?
Tip 6293:VIPTipy pro urychlení odezvy AutoCADu (pomalé PC, terminálový režim...)
Tip 4344:Jaký je rozdíl mezi soubory záloh .BAK, .SV$ a .AC$?
Tip 3776:VIPJak změnit pevnou (lokální, SafeCast) licenci AutoCADu 2005, 2006, 2007 nebo 2008 na plovoucí (FlexLM, síťovou, NLS) bez reinstalace?
Tip 6906:VIPDva triky pro opravu rozpadlých šraf.
Tip 2962:VIPJak nastavit automatický timeout síťové FlexLM licence řady 2004/2005/2006, 2007/2008/2009, 2010 a vyšších?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.