Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2610 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor - strom modelu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
marcelaru Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.úno.2010
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace marcelaru Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor - strom modelu
    Zasláno: 16.úno.2022 v 07:44
Zdravím, podařilo se mi včera takhle ztmavit prvky modelu, nové už jsou s bílým pozadím. (vysunutí 11), víte někdo jak to vrátit zpět? Je to sice jen kosmetická úprava, ale je to ve stromě strašně matoucí. Díky MR
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 22759/STROM.jpg

 
M
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20618
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.úno.2022 v 09:16
To bude chyba aplikace. Nebo je model nějak poškozen. Jakou máte verzi Inventoru? Nainstalujte její poslední hotfixy. Pokud nepomůže, zkuste vstoupit do prostředí dynamické simulace a hned se zase vraťte zpět.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
marcelaru Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.úno.2010
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace marcelaru Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.úno.2022 v 09:21
Jé děkuji ...  dynamická simulace pomohla  Clap
M
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.