Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Přizpůsobení ACLT |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, RVT'21 Stav: Offline Bodů: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 02.bře.2022 v 12:48 |
1. STARTMODE = 0
2. STARTUP = 0 ... na netu najdete pak podrobnosti... 3. asi nevím... :(
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2021, RVT 2021 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
Petr_K. ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 30.čer.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: ACLT 2021 Stav: Offline Bodů: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s několika problémy ohledně přizpůsobení vzhledu ACLT 2022/W10 protože mám neblahé tušení, že Autodesk zařízne klasické zobrazení. 1. Lze nějakým způsobem vypnout zobrazování úvodní obrazovky - záložka začít při spuštění ACLT ze souboru *.dwg v průzkumníku? 2. Jak nastavit abych při spuštění ACLT se rovnou otevřel výkres z mé šablony *.dwt opět bez záložky začít. 3. Existuje nějaký podrobný postup na úpravu vzhledu panelů a karet dle potřeby (např. přejmenování panelu/karty, změna pořadí karty/panelu v liště atd.). Samozřejmě vím, že se to dělá tabulkou "Upravit uživatelské rozhraní" nicméně mám pocit, že to dělám značně složitě oproti tomu jak to šlo upravovat při využití klasického zobrazení. Ale možná jsem jen ducha mdlého. Děkuji za pomoc. Petr K. |
|
Petr_K.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.