Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Problém se zobrazením |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
JKA ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.lis.2017 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autocad LT 2014 Stav: Offline Bodů: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 26.dub.2022 v 15:34 |
Dobrý den, proč se mi v rozvržení zobrazuje text takto mimo rozpisku ? V pdf exportu od projektanta je to v pořádku, pokud otevřu jeho dwg, tak mám text takto mimo. Děkuji.
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeho styl nebo font písma se pravděpodobně (nebo aspoň dost často ...) "pere" s Vaším
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
JKA ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.lis.2017 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autocad LT 2014 Stav: Offline Bodů: 97 |
Děkuji, co pro to mohu nejrychleji udělat ? Nějaký příkaz pro sjednocení ? Kontaktování projektanta je až na posledním místě, jsem v časové tísni.
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2491 |
V první řadě se podívat na nastavení stylů a použitých fontů ve výkresu projektanta a u Vás
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Např. je použitý styl XXX, obshující font YYY. Pokud font YYY nemáte, acad si ho nahradí jiným Někdy může být ve hře i šířka fontu ve stylu
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,477 sekund.