Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2470 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Šrafy - plocha

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, AutoCAD LT 2023, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 83
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Šrafy - plocha
    Zasláno: 01.čer.2022 v 10:08
Nevíte prosím, proč některé plochy ve stejném výkrese ve svých vlastnostech zobrazují jakou mají plochu a jiné naopak ne? A případně jde u těch, které plochu nezobrazují, toto změnit a jak?
Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20618
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2022 v 10:44
Jde o šrafy se rozpojenou asociativitou (nebo produkt nějaké nekompatibilní DWG aplikace). V plném AutoCADu je jde poznat snadno - viz:
https://www.cadforum.cz/cz/vyhledani-sraf-neudavajicich-plochu-tip7915
V LT by možná mohlo zafungovat RVYBER a Plocha menší než 0.001, ale nezkoušel jsem.

Obnovit asociativitu je možné editací šrafy - viz např.:
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, AutoCAD LT 2023, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 83
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2022 v 10:54
Funguje, děkuji za radu!
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7915:Vyhledání šraf neudávajících plochu.
Tip 8930:Pořadí šrafování výplně ploch prostoru v AutoCADu Architecture.
Tip 12430:HatchOverlap - detekce překrývajících se šraf v DWG výkresu.
Tip 10227:VIPJak vynutit rastrový typ výplně ploch v PDF? (bez proužků)
Tip 2964:VIPJak vytvořit poloprůhledné celobarevné výplně (šrafy)?
Tip 6192:VIPRychlé poloprůhledné výplně pro zobrazení i tisk (Map, Civil).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.