Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Porovnání šablon |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 03.led.2023 v 15:57 |
Všechno nejlepší v novém roce všem Momentálně nejsem zahlcen žádným projektem (aktualizuji kolegům novější verze či stroje), tak mám roupy ... a vznáším následující dotaz: Existuje nějaký způsob, jakým by se dal porovnat nebo vypsat obsah dvou šablon civilu? Obě sice vycházejí ze stejné silniční šablony CAD Studia, ale uživatelskými úpravami se vydaly různými cestami a teď bych to chtěl nějak sloučit. Už jste to někdo zkoušel? Díky za nápady |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
cestár ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.říj.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Civil 3D 2018 Stav: Offline Bodů: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taktiež želám v novom roku veľa zdravia a pokojnú myseľ pri práci.
Pre daný účel Vám doporučím skúsiť nástroj "Import stylu". Vyselektuje Vám nielen chýbajúce, ale aj rozdielne štýly. Od mojich servisákov som ale dostal doporučenie, aby som si nové verzie nezahnusil starými štýlmi. Dostáva sa tam týmto spôsobom veľa balastu, ktorý vie výrazne spomaliť celú šablónu.
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Děkuji za nápad, ale to není to, co bych (možná naivně) chtěl ... To mne jen upozorní na kolize, ale neřekne mi to, v čem se liší. Spíš bych potřeboval vybrat z každé šablony to "lepší" a udělat novou Asi nezbyde, než něco udělat dvojmo s různými šablonami a vizuálně porovnávat ...
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.