Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5748 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Velkost prikazoveho radku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lufttechnik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.led.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lufttechnik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Velkost prikazoveho radku
    Zasláno: 10.led.2023 v 19:40
Autocad 2021 , win 11 . Rád by som zmenil velkost prikazového rádku Autocadu. Teda hlavne písmo. Ak zmenim velkost pisma s systeme windows , tak sice dostanem zmenu velikosti roletového menu i iných prvkov , ale prikazový radek zostava malý. Ak zmenim nastevenie obrazovky na scale 125% , tak ano , máme to komplet zvečšené všetko , ale kontrast neni dobý. Neni ešte iná možnost ?
dik.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20913
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2023 v 21:18
Písmo příkazového řádku a jeho velikost se nastavuje nezávisle na Windows, pomocí Možnosti > Zobrazení > Písma
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20913
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2023 v 21:29
Pro fajnšmekry je možné nastavit třeba takovéto divočiny:


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/cmdline.png


Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
IPíša Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.led.2013
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IPíša Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.led.2023 v 11:31
Jak tam dostanete nějaké okrasné písmo? U mně to nabízí jen technická písma.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20913
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.led.2023 v 11:41
To nejde nastavit z dialogu Možnosti, ale musíte na to jít pomocí proměnných - viz např.
https://www.cadforum.cz/cz/qaID.asp?tip=3126

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4272:AutoCAD mi nezobrazuje příkazový řádek, jak jej vrátit zpět?
Tip 79:Použití příkazu Find (Najít) ve skript souboru, bez dialogu.
Tip 3228:Jak najít a nahradit text v několika výkresech? (regulární výrazy)
Tip 3278:Zmizel mi příkazový řádek AutoCADu.
Tip 246:Nefungující dialogy příkazů, výběru souborů a příkaz PLOT.
Tip 8697:Vytvoření nového parametru pomocí iLogic.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,262 sekund.