Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4020 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezobrazené prvky

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
cuk3r Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.led.2023
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor 2022, AutoCAD 2022
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cuk3r Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazené prvky
    Zasláno: 27.led.2023 v 13:10
Zdravím, idem sa spýtať, či sa niekto stretol s nasledujúcim problémom.
Keď robím výkresy v idw. tak sa mi niekedy stane, že mi proste nezobrazí nejakú súčiastku. Aj keď nie je vypnutá, v strome zobrazuje, že je viditeľná alebo proste v pohľade alebo v reze ju nezobrazí. Skúšal som ju aj zneviditeľniť a späť, zmeniť mierku a pod ale nič nepomáha, proste ju nezobrazí. Aj keď v 3D modely je tiež všetko v poriadku.
Niekedy pomôže, keď vložím daný pohľad alebo rez alebo detail ešte raz. Ale niekedy nepomáha vôbec nič. 
Vedel by niekto poradiť čo s tým?
Vopred vďaka za každú užitočnú radu. 
Zpět nahoru
lukasek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 15.pro.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Online
Bodů: 66
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2023 v 13:23
Dobrý den,
není to jenom v nastavení pohledu výkresu?
Nevím, jestli to popíšu přesně, ale pokud máte u pohledu zapnutou volbu "asociativní", tak se zobrazí v pohledu výkresu vše, co je aktuálně viditelné v modelu. V opačném případě se viditelnost prvků v modelu nezohledňuje.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 941/pohled_2023-01-27_13-23-02.jpg

Zpět nahoru
cuk3r Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.led.2023
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor 2022, AutoCAD 2022
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cuk3r Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2023 v 13:32
To som skúšal, v 3D modely je všetko zobrazené. Posielam obrázky príkladu. Obrazok so šípkkou je 3D model. Druhý obrazok je vo výkrese, nezobrazuje jeden plech 


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 110882/1.jpg


Zpět nahoru
cuk3r Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.led.2023
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor 2022, AutoCAD 2022
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cuk3r Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2023 v 13:33

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 110882/2.jpg

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1599
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.led.2023 v 23:20
Pak más zrušenou asociativitu pohledu  a musis projit nastaveni prvku v pohledu
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
cuk3r Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.led.2023
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor 2022, AutoCAD 2022
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cuk3r Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2023 v 06:24
Mohol by som poprosiť nejaký bližší postup? vopred vďaka 
Zpět nahoru
Lestr Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 18.srp.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022
Stav: Offline
Bodů: 409
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lestr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2023 v 11:07
píše, že asociativitu má ve výkrese zapnutou ;)

Lestr
Autodesk Inventor Professional 2022
Autodesk Vault Professional 2022
Zpět nahoru
Lestr Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 18.srp.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022
Stav: Offline
Bodů: 409
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lestr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2023 v 11:10
není v sestavě ještě nějaká další Reprezentace ?
Strom v sestavě a něco jiného než Default.

Nebo nebude to nějaká další plechová součást, co má nastavenou rozpisku na Referenční nebo Skryté?
Protože to co není vidět na výkrese asi není součást toho slzičkového plechu???

Lestr
Autodesk Inventor Professional 2022
Autodesk Vault Professional 2022
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.