Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Přejmenování příčných řezů v profilu |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 30.led.2023 v 10:25 |
Zdravím při pondělku Chtěl bych, aby mi čísla SPR různých tras nezačínala vždy od 1, ale např. trasa A by měla řezy P1 až P9 a trasa B P11 a dále ... Pomocí Civil Tools to dokážu provést v situaci (přes název řezu), ale v profilu to tvrdošíjně ponechává pro všechny trasy od 1. Jak to provést, aby to i profilu označilo stejně, jako v situaci? Děkuji
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdravím Tak se mi to nakonec povedlo ![]() Po několikerém hledání, kde co změnit ve stylu zobrazení prožku "Číslo SPR" jsem si uvědomil, že je potřeba přidat další komponentu - zkopíroval jsem "Císlo" , nazval to "název řezu", obsah změnil na "název příčného řezu. Původní komponentu "číslo" jsem zneviditelnil. Tímhle stylem jsem ve vlastnostech zobrazení profilu nahradil původní styl "číslo SPR" A je to ...
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.