Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Inventor - stavy modelů - porušení adaptivy |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kubíček ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2020 a Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 13.úno.2023 v 13:45 |
Dobrý den Začal jsem používat v Inventoru 2023
stavy modelů. Při kreslení kabelů a svazků se pro každý stav modelu zřejmě
automaticky generuje pro daný kabel nebo svazek kabelů : - jejich vypnutí/ zapnutí - uvolnění Adaptive / Non Adaptive. Nedopatřením jsem vymazal řádek, ve kterém se definuje Adaptive a nyní nemohu měnit trasy kabelů a kabelových svazků. Chtěl bych Vás poprosit, zda neznáte způsob, jak tuto
blokaci zrušit nebo obejít a obnovit tím možnost dodatečné úpravy jednotlivých
tras kabelů a kabelových svazků. |
|
jku
|
|
![]() |
|
Šucha ![]() Arkance Systems support ![]() Přihlášen: 27.led.2020 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor,AutoCAD Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý deň prajem,
môžete prosím poslať Vašu zostavu? Ďakujem. S pozdravom, STANISLAV ŠUCHA CAD/CAM Consultant Arkance Systems SK s.r.o. Autodesk Platinum Partner – CAD/CAM/BIM/GIS solutions Galvaniho 15/B, 821 04 Bratislava, Slovakia Upravil Šucha - 14.úno.2023 v 11:41 |
|
![]() |
|
Kubíček ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2020 a Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Díky za projevenou účast.
![]() Jedná se o větší sestavu, kdy jak vlastní přenos dat, tak ani jejich případný únik nemusel by být spojen bez dodatečných problémů. Postupem pokus omyl jsem po zvýraznění kabelověho svazku pravým tlačítkem myši vyvolal menu, ve kterém jsem zvolil možnost "Přizpůsobit". Potvrzením dalšího okna týkajícího se přizpůsobení se při změně Stavu modelu se pro vybraný stav zřejmě pro trojsvazek změnila odpovídající hodnota v Excelovské tabulce na Adaptive. Jen škoda, že neexistuje nějaký typ, který by předem na zmíněnou nutnost změny stavy modelu při práci upozornil. U uživatelů Inventoru by se tím by předešlo stresům souvisejících s přechodem na novou verzi. |
|
jku
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.