Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
záložky souborů v horní liště |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mixa311 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.kvě.2009 Lokalita: ČR (LB) Používám: autocad 2008 Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 15.úno.2023 v 12:13 |
Dobrý den,
prosím o radu jak vrátit záložky jednotlivých souborů v Autocadu na horní lištu, tak aby se mezi nimi dalo jednoduše překlikávat. Zobrazovali se nahoře s názvem (nebo jeho částí), ale někde v procesu mi toto zmizelo a nyní mohu přecházet mezi jednotlivými soubory pouze přes MENU / WINDOW nebo zkratkou ctrl + tab. Dokázal by někdo poradit jak vrátit zpět záložky do horní lišty ? ![]() |
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, RVT'21 Stav: Offline Bodů: 1231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
proměnná FILETAB
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2021, RVT 2021 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, RVT'21 Stav: Offline Bodů: 1231 |
nebo pak v možnostech ...
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2021, RVT 2021 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
mixa311 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.kvě.2009 Lokalita: ČR (LB) Používám: autocad 2008 Stav: Offline Bodů: 14 |
děkuju strašně moc!
mě se to nepodařilo najít, je to skvělý to mít zpět.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bruno47 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 07.dub.2023 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD2022 Stav: Offline Bodů: 4 |
Díky, pomohlo i mně
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,828 sekund.