Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 9791 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Co je v tomto plechu špatně? - rozvin

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
RadkaV Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.pro.2021
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Autocad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 32
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RadkaV Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Co je v tomto plechu špatně? - rozvin
    Zasláno: 12.bře.2023 v 14:47
Dobrý den,
už si s tím druhý týden lámu hlavu.
Pokud bych to měla ručně narovnat, tak to jde. Nikde nic nepřekáží a stejně nejde udělat rozvin.

Je tu prosím někdo, kdo mi profesionálně poradí ty hlavní chyby, které dělám. Třeba to již dělám od samého počátku špatně.

Připojené souboryiptuploads/105690/Krabicka_.ipt


PS. není to práce jen tak, ale budeme to ručně vyrábět (kusovka, tak dvacet ročně, ale pravidelně). Tak bych chtěla, aby ten rozvin byl, jako kdyby to vyráběla firma.

Děkuji za pomoc


Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 163
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2023 v 18:27
Dobrý den,
měla jste tam kolizi v ohybech.
U obruby 2 jsem zmenšil poloměr ohybu a u lemu 2 jsem zvětšil mezeru.
Už to funguje.
Přiložil jsem upravený soubor. Je to v Inventoru 2023, takže jestli máte starší verzi, tak si ho budete muset upravit sama.

Martin Depta
Eltodo a.s.



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1782/Snímek_obrazovky_2023-03-12_181654.jpg



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1782/Snímek_obrazovky_2023-03-12_181817.jpg



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1782/Snímek_obrazovky_2023-03-12_181914.jpg


Připojené souboryiptKrabicka_.ipt
Zpět nahoru
RadkaV Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.pro.2021
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Autocad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 32
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RadkaV Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2023 v 19:20
Dobrý den,
děkuji moc za pomoc. Pomohlo mi to.

S tím poloměrem ohybu mám trochu problém, že nevím co si mohu dovolit. Aby to nebylo proti mechanickým vlastnostem materiálu. 
PS. výpočty neznám a k-faktor vím, že to jen existuje. :-)

Přeji hezký den
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5266:VIPPřepnutí rozvinovacího jádra Inventoru 11.
Tip 11944:VIPJak zjistit čistou plochu (bez otvorů) povrchu rozvinu plechové součásti v Inventoru?
Tip 9337:VIPTabulka poloměrů ohybu pro rozvin plechu dle DIN 6935.
Tip 3802:VIPJak uložit IPT soubor plechové součásti Inventoru v rozvinutém stavu?
Tip 6994:Jak zadat K-Faktor ohybu plechu?
Tip 8304:Jak v Inventoru rozvinout plechová tělesa z jiných CAD aplikací?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,609 sekund.