Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Co je v tomto plechu špatně? - rozvin |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
RadkaV ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 10.pro.2021 Lokalita: ČR (LB) Používám: Autocad, Inventor Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 12.bře.2023 v 14:47 |
Dobrý den,
už si s tím druhý týden lámu hlavu. Pokud bych to měla ručně narovnat, tak to jde. Nikde nic nepřekáží a stejně nejde udělat rozvin. Je tu prosím někdo, kdo mi profesionálně poradí ty hlavní chyby, které dělám. Třeba to již dělám od samého počátku špatně. PS. není to práce jen tak, ale budeme to ručně vyrábět (kusovka, tak dvacet ročně, ale pravidelně). Tak bych chtěla, aby ten rozvin byl, jako kdyby to vyráběla firma. Děkuji za pomoc |
|
![]() |
|
madep ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.pro.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2022 Stav: Offline Bodů: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
měla jste tam kolizi v ohybech. U obruby 2 jsem zmenšil poloměr ohybu a u lemu 2 jsem zvětšil mezeru. Už to funguje. Přiložil jsem upravený soubor. Je to v Inventoru 2023, takže jestli máte starší verzi, tak si ho budete muset upravit sama. Martin Depta Eltodo a.s. |
|
![]() |
|
RadkaV ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 10.pro.2021 Lokalita: ČR (LB) Používám: Autocad, Inventor Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
děkuji moc za pomoc. Pomohlo mi to. S tím poloměrem ohybu mám trochu problém, že nevím co si mohu dovolit. Aby to nebylo proti mechanickým vlastnostem materiálu. PS. výpočty neznám a k-faktor vím, že to jen existuje. :-) Přeji hezký den
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,516 sekund.