Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
curtain wall bez system panelu |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
5fred5 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.dub.2018 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD2016 Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 16.bře.2023 v 10:50 |
Ahoj,
kreslim venkovni zaluzie pomoci curtain wall, ale nedari se mi automaticky odstranit System panel - Glazed. Musim pokazde vybrat kazdy zvlast a nastavit ho jako empty. Existuje jine reseni? |
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, RVT'21 Stav: Offline Bodů: 1225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdravím,
v definici CW jako vyplň nadefinovat "empty panel" jako default. Pozor, je to "systémový panel" a někdy ho lidi ve svých šablonách nenachází.... zkuste zagooglit "empy panel.... revit"
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2021, RVT 2021 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, RVT'21 Stav: Offline Bodů: 1225 |
něco jsem u sebe našel... vyzkoušejte.. je to ve verzi R2021
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2021, RVT 2021 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
5fred5 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.dub.2018 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD2016 Stav: Offline Bodů: 31 |
Diky moc. Uz jsem to nasel. V nastaveni:
curtain Panel - mel jsem nastaveno None s tim ze to vytvarelo panel. Kdyz jsem None nastavil na Empty, Funguje to, jak ma. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,703 sekund.